《美國隊長 3:英雄內戰》iPhone 保護殼食住個熱潮上市

今星期就會上映《美國隊長 3:英雄內戰》,相信好多朋友都好鍾意 Marvel 入面的英雄人物,想緊貼熱潮,除了套戲一上即睇之外,梗係配個同 Civil War 有關的 Case 用啦!

印有美國隊長同Iron Man,以及以美國隊長個盾牌去設計的Logo,仲要有凹凸感,同埋拎正版權,夠型格。

印有美國隊長同 Iron Man,以及以美國隊長個盾牌去設計的 Logo,仲要有凹凸感,同埋拎正版權,夠型格。

內裡設有「加強保護膠邊」,為大家部iPhone的邊框提供更全面保護性。

內裡設有「加強保護膠邊」,為大家部 iPhone 的邊框提供更全面保護性。

今次以《美國隊長 3:英雄內戰》為設計主題的 iPhone 6 及 6 Plus 手機殼,一共有三款,印有美國隊長同 Iron Man,以及以美國隊長個盾牌去設計的 Logo,仲要有凹凸感,同埋拎正版權,夠型格。手機殼以優質矽膠製成,而且內裡設有「加強保護膠邊」,為大家部 iPhone 的邊框提供更全面保護性。

隨包裝會附送一張同樣印有圖案的玻璃保護貼。

隨包裝會附送一張同樣印有圖案的玻璃保護貼。

另外,每一款手機殼隨包裝會附送一張同樣印有圖案的玻璃保護貼。售價方面,iPhone 6s 用的就賣 $178,而 iPhone 6s Plus 適用的就賣 $198,csl. 專門店、Log-on、city’ Super、一田、HMV、商務印書館及其他特約經銷商有售。

查詢:寶達行 (2770 8812)