【場報】高性價比大耳牛 Pioneer SE-MHR5 五六折

【場報】高性價比大耳牛 Pioneer SE-MHR5 五六折

普天同慶的聖誕節就到,可能大家都正煩惱選擇甚麼聖誕禮物給至愛親朋,其實喺呢個佳節就算送份禮物俾自己都唔過分,始終辛苦咗成年都好應該獎勵自己,加上唔少店舖都會趁呢個時期來減價促銷,正所謂你出到貨之餘我又買得開心,咁咪雙贏囉!

耳筒及耳機絕對係聖誕禮物首選,事關耳筒既實用也是貼身的用品,而且男女老幼都可使用,最重要係價格有平有貴選擇多。而巴頓早幾日行開旺角星際 DMA ,就見到有好幾款筍價耳筒產品,當中性價比最高的要數 Pioneer SE-MHR5 ,事關呢款大耳牛的價位剛好,加上外觀精良,充滿質感,耳罩外殼由金屬車製,表面的同心圓紋路令耳機看起來充滿光澤。

此外,耳機的耳罩在垂直軸上可做 90 度旋轉,在水平軸上也可做小角度的調整,好處是讓耳罩更貼服於各種臉形,提升佩戴舒適感。由於 SE-MHR5 主攻 Hi-Res 市場,其 40mm 動圈單元內設強力磁鐵,連同 7Hz 至 50kHz 超寬闊頻率響應範圍,音質表現亦有保證,不過最緊要係價錢吸引,原價 $1,590 的 SE-MHR5 , DMA 減價至 $880 ,差不多係五六折。

售價: HK$880
查詢: DMA ( 3971 0242 )