更多

    【電影迷注意】過 100 部合法電影劇本免費下載

    高達限定版  ASUS RT-AX82U Gundam Edition

    去年 ASUS 於中國推出一系列 Crossover 高達系列產品, 由主機板、顯示卡、機箱、火牛到顯示器、路由器等, 吸引不少粉絲注意。最近高達聯乘產品終於登陸本港,打頭陣的是 RT-AX82U 路由器。

    Now TV 推出電視個人化介面    手機《隨身睇》支援 Chromecast/AirPlay 功能

    Now TV 在 Home 操作介面上作出了改變,他們亦正式宣布,在 Home 掣介面上,加入了個人化專屬功能,透過智能幫大家精選內容,提升使用體驗。

    csl. 5G Lens 聖誕新年日日送 狂抽 PS5、 MARIO KART LIVE

    最近 csl 5G Lens 活動頻頻升級,今日開始活動更加碼,推出「聖誕大抽獎 日日有獎活動」,所以香港的手機用戶都可以參加抽獎,贏取超過 12,000 份獎品,終極大獎會有 6 部 PS5 等大家拎。

    772b0136a4bdcdbb0bc6c736b76219245164e0b2.jpg

    好睇的電影,唔單止係角色、演員,更重要的是劇本的描述,好多人睇完電影都會找回製作特輯、導演訪問,網站更免費放出 100 多部電影劇本,當中更有《ARGO》、《Birdman》、《Frozen》 都有,絕對值得推介俾電影迷!

    放出劇本是由外國網站 The Black List 提供,The Black List 專為電影製作人而設的網站,而提供免費的劇本更加是好劇,當中包括有《American Sniper》、《Big Eyes》、《Despicable Me2》、《Flight》、《Gravity》、《Birdman》、《ARGO》、《Frozen》等等,想知劇本點寫,或者有志從事電影工作,甚至係電影迷,其實都唔好錯過!

    下載網址:http://gointothestory.blcklst.com/free-script-downloads/ 

     

    您會感興趣的內容

    相關文章