更多

    歐洲最大!Gamescom 開幕直擊

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    9be2b16412996e08490003e496c0cff0b7917178.JPG

    歐洲最大的遊戲展 Gamescom 今日於德國科隆正式開幕,據主辦單位表示,今年的展位比往年大,參展商的數目也被去年有所增加。

    兩大遊戲平台 PlayStation 及 Xbox 都有登場,而不少歐美的廠商都趁今次機會,將早前於 E3入面公布的作品帶到歐洲。雖然其中少不了有些是舊料,但也有不少廠商趁 Gamescom 為下半年推出的遊戲做勢。《PCM》記者尋日已抵達科隆,我哋當然會將現場有趣而又特別的資訊即時上載,同時亦請大家多多關注下星期推出的新一期《PCM V+》,入面會有關於今次 Gamescom 的深入報導。

     

    您會感興趣的內容

    相關文章