更多

    iPhone 5C 硬膠可以擋子彈?!

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。
    5a865aeb8d8d1c66d91d25f36bc6d5f8605571d4.jpg
    itv news圖片

    今日外地傳媒報導了一宗 iPhone 5C「救人」事件,事件發生在英國,話說一名男子 Daniel  兄因為鄰居專登關掉食水,兩人發生爭執,過程中有人拎出一支 Shotgun 射向 Daniel,外套袋內的 iPhone 5C 中了一槍,Daniel 兄雖然無嚴重受傷,不過仍然要做手術…

    其實 iPhone 5C 背面所採用的是聚碳酸酯物料,你話係咪好硬既物質,我唔可以肯定咁答你,不過加埋入面有電又有,都算多咗幾層保護PCB;其實之前都見唔少網上出現外殼爆裂的情況,不過今次打中 iPhone 5C 而無受嚴重槍傷,睇嚟呢部手機都應該會俾人列入至硬膠手機系列之一。

    您會感興趣的內容

    相關文章