更多

    【場報】二千幾蚊耳筒 劈到唔使一千買得到

    【場料】網上音響節 筍價貨多籮籮

    一年容易又中秋,不過呢一年真係唔易過,但點都好,巴頓都先祝各位中秋快樂。中秋除咗食月餅外,都可以買啲野獎勵吓自己,適逢呢個禮拜有網店搞電視及音響節,最低減至 46 折,真係唔買都要睇吓。

    【場料】《烈血焚城》 4K UHD 修復出色

    人類在每個時代都是好戰,因此每隔數年總會有出色的戰爭電影去反映戰爭對世界及人類的影響。而 80 年代尾史丹利寇比力克的《烈血焚城》就講明訓練士兵的心智絕對服從權力,才是戰爭中勝利的關鍵。近月電影公司推出了這套經典戰爭片的 4K UHD 版本,絕對係重溫此作品的最好機會。

    【場料】 想搵純淨 CD 機? Y 仔 CD-N301 兩千有找

    當宇宙盤都愈出愈少嘅時候, CD 機的價值亦愈見渺小。好在仍然有少數日本音響廠牌堅持, 上星期去尖咀家庭音響部尋下寶,見到 Y 仔有部 CD-N301 做緊減價。

    bcd40f92f800dc51ee730b1b54fc96206729bc38.jpg

    由於 Funky 仔唔係 AV 人,所以隻耳未咁叻可以分到幾千蚊耳筒同幾百蚊耳筒有咩差別,所以一向都係睇牌子做人,而今次呢個有少少名氣嘅 Parrot 相信有唔少人聽過,而佢呢款 ZiK 嘅罩耳藍牙免提,雖然而家第三代佢先做緊第一代減價,但係街價要成二千幾蚊,呢度唔使一千蚊就有交易,都真係幾想試下有幾靚聲。

    售價:$999
    查詢:DBP(2729 9072)

    您會感興趣的內容

    相關文章