更多

    【場報】 15,000mAh「尿袋」加埋 QC2.0 快充

    Harley-Davidson 發表電動車大計 本田電動 CB125R 更多細節流出

    電動車逐步改變汽車業生態,不單只四輪汽車,電單車亦漸漸被波及,美國 Harley-Davidson 日前宣布名為 Hardwire 的 5 年大計。

    Wavlink Aerial HD4 戶外路由

    無線路由器造型愈出愈浮誇,今次介紹的 Wavlink Aerial HD4,不知大家又聯想到甚麼?其實它並非常見的家用產品,而是高功率戶外路由器,主打商用市場。

    穩重大器 RHA TrueControl ANC

    英國品牌 RHA 最近引入其主動降噪產品 TrueControl ANC,以一貫具優感的設計吸引使用者。

    2dbadb6064a35053aebc3379507d1a35623b0d1d.JPG

    今時今日「尿袋」已經唔係一味夠大就得,以前就係,家陣自從有咗 QC2.0 快充之後就梗係愈大愈好囉。至少我部手機唔使開省電模式先夠一日電用呀嘛,而 Funky 仔上星期影呢個 15,000mAh「尿袋」,據最新消息其實鋪頭已經無乜剩,不過佢話下一水會變成 16,000mAh,容量就更加振奮人心喇,希望下水唔好乘機加價就得喇。

    查詢:展昇(2361 1295)

    您會感興趣的內容

    相關文章