更多

    一出十勁叉座贏在起跑「線」

    HP ENVY 15 「搵食機」一週試用

    今次有部 HP ENVY15 俾我試用一星期,睇下佢表現又係點?!

    清新色系 ASUS VivoBook S14 S433FA

    面上的手提電腦,款式雖然眾多,顏色卻沒有太多選擇,絕大多數都是黑色、銀色之類, ASUS 新推出的 VivoBook S14 S433FA ,主打年輕一族市場,特別提供夢幻白、型格黑、魅力紅及星夜綠四種顏色,帶來較另類選擇。

    【#1405 PCM】STAY HOME居家生活指南

    抗疫裝備的補充現在又有新方向;家裡需要多一個凍肉櫃?還是換個新雪櫃?煮食器具要否再添置?更長的抗疫日子,一家大小的娛樂要怎樣安排?今期的「Stay@Home居家生活指南」相信多少都可以幫到大家手。

    e539ee3fd57bc0a9e904dabad3625696e220c1f2.JPG

    假如大家有捧場睇開我哋《PCM》場報,都可能會見過之前介紹過有 1 出 10 嘅 USB 叉座,而且市面上出嘅款式仲愈來愈多,已經有好幾款出現過。

    不過當然啦,作為一個 USB 充電器,功能、規格上其實全部都係大同小異,除咗一開始出果隻「M字頭」大牌話自己得一半 USB 有 2.4A 快充之外,其他款都話自己有足 2.4A,個個頭都快充,買邊隻好似無咩分別,不過說話唔係咁講,好似呢隻 X Power 咁,佢特別在送多條銅線等你唔使自己買,仲特登搵香港機電工程署認證,又真係誠意可嘉呀下。

    查詢:A Grade(3188 8810)

    您會感興趣的內容

    相關文章