更多

    偷跑兩日《Monster Hunter X》再掀屠龍熱

    迎接新手機 轉台 Club Sim 養號碼等新 Plan

    一心想出新手機,合約又即將完結,不如試試用住 Club Sim ,可以養住號碼邊等新 Plan,無合約無行政費,滿足你基本需要、靈活彈性,又多野玩

    最速 360Hz G-Sync 電競螢幕    ROG Swift PG259QN 全港率先體驗

    在年初 CES2020 時, NVIDIA 和 ASUS ROG 聯名「史上最快」的遊戲螢幕「 ROG Swift PG259QN 」,具最快 360Hz 刷新率並支援 G-Sync 功能,到底這款產品有何表現?又會不會令 PC 機迷愛不釋手?等 Norman 去為大家介紹。

    【#1413 PCM】NVIDIA GeForceRTX 3080 深度拆解+測試

    談到新一代的GeForce RTX 3080,都是些琅琅上口的名辭如2代RT Cores、3代Tensor Cores、2X FP32及流暢的4K遊戲性能等等。而最令人振奮的,是RTX 3080部分技術更超越數據中心用的A100 GPU,屬誠意之作。

    3579e7804f84c307eba671818f6e8d6e2fbaf0c9.jpg截稿前最新報價:大紅機約 $2,800,細黑機約 $1,500,Game約 $370。

    師傅本身唔係《芒亨》Fans,所以真係唔評論隻Game有幾好玩,今日偷跑確係有唔少人爭住搵,就連同捆特別版 3DS 及 3DSLL 都多人搵。講開呢兩部主機,唔知仲乜好多舖都被臨時 Cut 單,唔知係日本嗰邊唔夠貨定係有人有貨賣晒去第二度先呢。

    只知而家好多舖手上嘅機都未必夠派俾預訂客,Walk-in 客真係暫時唔駛諗買到(除非你肯俾好貴嘅炒價)。老老實實,黑機個造型唔差,但部紅色 3DSLL 係更加靚囉,而且真係大機係玩得舒服好多㗎!至於 Game 方面,未聞唔夠派,不過照往年經驗第一水好快就賣晒,然後第二水要等一輪,到時個價一定貴過 $400,所以有心買就真係快買。

     

    您會感興趣的內容

    相關文章