更多

    【真.Mini Mouse】超迷你無線滑鼠好似蛋咁大

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    好多 Notebook 用家揀 Mouse,都會要求有一定便攜性,日本一家公司 Digio2 推出的最新的超迷你滑鼠,將體積縮減到只有尾指般的長度,就要要大家得到極致的便攜性。

    有四色選擇。
    有四色選擇。

    這款 COROT pocket 迷你滑鼠,只有 5.5×4.3×2.8cm 的大小,體積其實有如一隻雞蛋般,重量也只有 25g。採用 2.4GHz 連接,滑鼠最特別之處是內置充電池設計,免除用戶須替換電池的煩惱,而透過 USB 充電後可以使用大約 3 個月。產品將於今個月推出,未連稅價錢為 5,260 日元。

    咁細隻滑鼠操控性如何可能大家都心裡有數,不過如果是經常出差的人士,究竟又會如何取捨呢?

    您會感興趣的內容

    相關文章