更多

    csl 推「ABC 餐」數據漫遊 價錢更易計

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    港人熱愛外遊, 最近 csl 推出全新的環球數據通行證,將不同地區、國家以「ABC」作區分,24 小時通行證及「ABC」增值通行證,客戶到達外地時先確認才開始使用數據,收費亦會按個別區域不同而定。用戶可以在出發前,先下載 csl Service App,便可自行選擇所需數據用量及費用,靈活方便,無須擔心漫遊費用超出預算,亦不用 Wi-Fi 蛋隨身或更換 SIM 卡再作一連串繁複設定,繼續用「自己卡」方便出遊。

    「ABC」24小時通行證費用:

    區域 主要漫遊地區 24小時通行證收費(每 24 小時)
    A 區域 中國 HK$88
    B 區域 主要亞太地區 HK$88
    C 區域 主要歐美地區 HK$138
    D 區域 主要歐美地區 HK$178

     

    註:

    主要亞太地區(例如:日本、南韓、台灣、泰國)

    主要歐美地區(例如:加拿大、美國、法國、德國、意大利、西班牙)

    其他 24 小時通行證指定漫遊地區(例如:緬甸、巴西、俄羅斯、挪威)

    您會感興趣的內容

    相關文章