更多

    「獨食」iPhone 外置充電外型夠殺

    Harley-Davidson 發表電動車大計 本田電動 CB125R 更多細節流出

    電動車逐步改變汽車業生態,不單只四輪汽車,電單車亦漸漸被波及,美國 Harley-Davidson 日前宣布名為 Hardwire 的 5 年大計。

    Wavlink Aerial HD4 戶外路由

    無線路由器造型愈出愈浮誇,今次介紹的 Wavlink Aerial HD4,不知大家又聯想到甚麼?其實它並非常見的家用產品,而是高功率戶外路由器,主打商用市場。

    穩重大器 RHA TrueControl ANC

    英國品牌 RHA 最近引入其主動降噪產品 TrueControl ANC,以一貫具優感的設計吸引使用者。

     
    好多人用 iPhone 都覺得佢特別有品味,生活態度咁話;但係無電起上嚟,幾咁好態度嘅人都會覺得煩躁、不安…所以話外置充電幾時都係咁重要,而對於有品味嘅用家,「電型」你話幾咁緊要呢!

    呢款外置設外型設計都真係唔錯,係個價錢上亦可以反映得到。
    呢款外置設外型設計都真係唔錯,係個價錢上亦可以反映得到。

    近期代理返咗粒 Moshi IonBank 3K,整粒電用皮製包圍,外型有點似車匙匙套,內藏microUSB 及 Lightning 短線,對於在外充電時特別方便,不過外型就真係幾靚,但電池容量只有 3,000mAh ,只夠充滿一次電力,大家就要喺美觀同價錢/充電方面作出平衡喇!
    內藏 Lightning 短線,方便出外充電使用。
    內藏 Lightning 短線,方便出外充電使用。

    售價:$480
    電話:1212 Lab(3419 1069)
     

    您會感興趣的內容

    相關文章