更多

    Iron Man Mark 975 宣布殉職

    【體育數碼化】㰖總推HKSevens App 促球迷互動

    今年「香港國際七人㰖球賽」準備開鑼,香港㰖球總會推出首個手機應手程式「HKSevens」,讓一眾球迷實時獲得活動的資訊,包括賽程表、小組賽果和球隊資訊等。

    香港寬頻推 $148 寬頻+任睇 TVB 組合

    今日香港寬頻夥拍無綫電視開聯合發布會,正式公布聯合光纖寬頻+OTT頻道組合內容。

    【iOS限定】女版主同你玩 Facebook 直播

    Facebook 推出 Facebook Mentions 逾半年,讓用戶在 Facebook 直播,更可以與粉絲互動,可惜受惠者只限世界各地名人,作為普通人得個恨字。近日,Facebook 將神一般的直播功能給予一眾 iPhone 用戶,自認追貼潮流的你又玩過未呢?

    f37866ce723785ef9b8ddfcd480c207751787e0a.png

    各位 Marvel 迷,宜家以好沉重的心情同大家講一件消息,就係著名科技網站 TechRax 又出招,令宇宙最強的 Iron Man 英勇殉職。而今次的事件比以往的 Apple Watch Edition 及 iPhone 6 Plus 嚟得嚴重,轟烈。

    Samsung 早前推出與 Marvel合作推出的限量版 Iron Man Galaxy S6 Edge,而且貨量少得驚人,全球只得 1,000 部,可謂一機難求,但 TechRax 仲要攞部機嚟玩,真係可憐。

    5954a55280f1ee06fc078d5f4b1e6fac16c97f3c.png
    Iron Man Mark 975,準備受刑。

    呢件「聞者傷心,聽者流淚」的人間悲劇發生於昨日, TechRax 在 YouTube上載了一條短片,片中所測試的是第 975 號。片中所見,先用夾固定電話位置,已經聽到手機被夾到發出左一下斷裂聲。

    跟住戲肉到喇,用個錘仔不停打落去部機度,起初只係機面有少少裂,之後愈打愈大力,爛到體無完膚,真係無陰公。結局係點,我都唔忍心講,自己睇啦 …

    f37866ce723785ef9b8ddfcd480c207751787e0a.png
    Iron Man, RIP…

    Iron Man Galaxy S6 Edge 殉職過程:

    來源:TechRax

    您會感興趣的內容

    相關文章