更多

    【場報】宇宙最強極速 iPhone 手指?!

    高達限定版  ASUS RT-AX82U Gundam Edition

    去年 ASUS 於中國推出一系列 Crossover 高達系列產品, 由主機板、顯示卡、機箱、火牛到顯示器、路由器等, 吸引不少粉絲注意。最近高達聯乘產品終於登陸本港,打頭陣的是 RT-AX82U 路由器。

    Now TV 推出電視個人化介面    手機《隨身睇》支援 Chromecast/AirPlay 功能

    Now TV 在 Home 操作介面上作出了改變,他們亦正式宣布,在 Home 掣介面上,加入了個人化專屬功能,透過智能幫大家精選內容,提升使用體驗。

    csl. 5G Lens 聖誕新年日日送 狂抽 PS5、 MARIO KART LIVE

    最近 csl 5G Lens 活動頻頻升級,今日開始活動更加碼,推出「聖誕大抽獎 日日有獎活動」,所以香港的手機用戶都可以參加抽獎,贏取超過 12,000 份獎品,終極大獎會有 6 部 PS5 等大家拎。

    ece05e9fde24c01a5439ed8696de897326f5f723.jpg

    市面上其實出出埋埋「唉瘋」手指數量真係唔少,幾乎可以話每個牌子都梗有一款咁滯,但係呢類手指最為人逅病嘅地方就係慢,仲要係好慢果隻。今次介紹呢隻就號稱有 140MB/s 讀速可以話快到癲,不過需留意只係 USB3.0 果邊係,唉瘋受到「資質」所限,最快都只係得果廿幾 MB/s,不過都好過兩邊都唔快嘛。

    查詢:展昇(2361 1295)

    您會感興趣的內容

    相關文章