更多

    【場報】改朝換代 細手指幾十蚊走貨

    高達限定版  ASUS RT-AX82U Gundam Edition

    去年 ASUS 於中國推出一系列 Crossover 高達系列產品, 由主機板、顯示卡、機箱、火牛到顯示器、路由器等, 吸引不少粉絲注意。最近高達聯乘產品終於登陸本港,打頭陣的是 RT-AX82U 路由器。

    Now TV 推出電視個人化介面    手機《隨身睇》支援 Chromecast/AirPlay 功能

    Now TV 在 Home 操作介面上作出了改變,他們亦正式宣布,在 Home 掣介面上,加入了個人化專屬功能,透過智能幫大家精選內容,提升使用體驗。

    csl. 5G Lens 聖誕新年日日送 狂抽 PS5、 MARIO KART LIVE

    最近 csl 5G Lens 活動頻頻升級,今日開始活動更加碼,推出「聖誕大抽獎 日日有獎活動」,所以香港的手機用戶都可以參加抽獎,贏取超過 12,000 份獎品,終極大獎會有 6 部 PS5 等大家拎。

    390b55b0d39fc324b5083df48b16eeed6016bae1.jpg

    USB 手指愈出愈大已經係一個風潮,咁細容量手指咪無人買?呢個世界好多時都係價格決定銷量嘅,當你同人講廿零三十蚊走貨價就應該大把人買,何況果隻仲要係 Buffalo 大牌子嘢,就更加大把人搶!唔怪得佢個牌都寫明話手快有手慢無,唔知依家仲有無貨,醒目仔的話都係撥個輪去問下先穩陣喇。

    查詢:A Grade(2152 8000)

    您會感興趣的內容

    相關文章