更多

    【場報】3.2 吋 Tablet 清倉唔使 100 蚊?!

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    1aa34c4d739445d7579a1ee9809720cd090c73e4.JPG

    好多人以為淨係電腦節先執到平貨,其實除咗手指卡仔呢類變價快嘅產品之外,好多產品腦節之後都繼續平,好似呢隻清貨 Tablet 咁…請大家容許我叫佢 Tablet ,因為佢個型號係 Archos 32 Internet Tablet,至於佢點解得果 3.2 吋屏幕,就叫自己做 Tablet,其實我都好想了解下,不過時間關係,大家都係將個焦點放係部機度啦。

    呢部放係度賣 $99 嘅機,用 Android 2.2(大家知點解要賣咁平啦),仲勉強可以裝 Wechat、Line,方便一個人有幾個戶口用,8GB 容量極其量當係 iPod 聽歌囉…不過佢缺點都唔少,就係唔夠快、跑得慢、無速度,不過呢個價當 Walkman 粗用唔好要求咁高喇…

    查詢:DBP(2729 9072)

    您會感興趣的內容

    相關文章