更多

    【場報】43 吋咁好賣!? 名門靚價夠煞食

    Harley-Davidson 發表電動車大計 本田電動 CB125R 更多細節流出

    電動車逐步改變汽車業生態,不單只四輪汽車,電單車亦漸漸被波及,美國 Harley-Davidson 日前宣布名為 Hardwire 的 5 年大計。

    Wavlink Aerial HD4 戶外路由

    無線路由器造型愈出愈浮誇,今次介紹的 Wavlink Aerial HD4,不知大家又聯想到甚麼?其實它並非常見的家用產品,而是高功率戶外路由器,主打商用市場。

    穩重大器 RHA TrueControl ANC

    英國品牌 RHA 最近引入其主動降噪產品 TrueControl ANC,以一貫具優感的設計吸引使用者。

    0b625050322bc40646a0331d98398a1d6d0effdd.JPG 

    問下近排專賣芒嘅阿 Roy 講幾句,佢即刻就講電視好賣得,仲要係大吋數果種,呢隻 Philips 43 吋就直頭係當中嘅表表者,$3,800 幾蚊真係買大陸電視都未必得,何況係家電品牌飛利浦,不過如果可以我想要 4K 電視?阿 Roy 話:睇 4K 大陸電視你盲咗啦!記住,呢個係不代表本台立場呀!XD

    查詢:Compumark(2386 4813)

    您會感興趣的內容

    相關文章