更多

    【場報】LG 首款全金屬手機千幾蚊就有

    【場料】 睇 Netflix 《今際之國的有栖》 4K 更養眼

    剛過去嘅聖誕新年假期,唔想出街唯有留喺屋企煲劇,好在 Netflix 呢一排有唔少啱睇嘅作品上架,由於太耐無得去日本,所以一眼就揀咗《今際之國的有栖》,第一季8集都算好睇,係結尾有啲失控,不過都算係高水準的日劇。

    【場料】買 Jaybird X4 無線運動耳機四嚿有找

    一個人屈喺屋企太耐都要出去活動一下,跑吓步舒展一下抗疫會更有效,當然跑步最佳伴侶就係藍牙耳機,想平玩大廠運動藍牙耳機依家有機會啦!

    【場料】 Contex 43 吋 4K TV 連 Soundbar 三千二有找

    疫情持續反覆上上落落,大家的生活都備受影響,個個留在屋企又真係幾悶。如果屋企有長者都知道電視機對佢哋有幾重要,唔好以為佢哋淨係滿足睇幾個免費本地電視台,原來今次疫情都逼使長者們向網上視頻進軍搵嘢睇,亦間接多咗人買智能電視機。

    63704dc8e601f74e6ad9fdc3ee0c68b46f082078.jpg

    剛於 12 月中的時候,LG 有兩款水貨手機到港,而且據稱應是行貨不會發行的版本,其中一款名為「GLASS」於登場後就即成熱賣機款。

    此機之特別處是設計上採用一體化的金屬機身,也是 LG 的首款全金屬機身手機,手感不錯之餘,單看外形實在想不到只是千多元級別的機種,所以憑著討好的外形輕易吸引用家們選購。當然,規格上此機只配備了 5 吋屏幕、1.2GHz 四核心處理器、1,300 萬像素主相機、2GB RAM、16GB ROM等,故只屬入門級機種,千幾蚊 OK 啦。

    售價:$1,380
    查詢:三禾電氣(2374 0618)

     

    您會感興趣的內容

    相關文章