更多

    【場報】Philips × Spotify Premium 無線喇叭一千蚊有找

    【場料】 買 LG 指定電視機 送煮食家電

    唔知從幾時開始,每逢買大尺寸電視機都要有嘢送,無他嘅,競爭大生意難做, A 牌子有禮物送, B 同 C 牌子都要跟住送。

    【場料】 Sudio Ett 真無線降噪耳機 平四舊仲有禮品

    好多真無線耳機聽歌無問題,但講電話效果就一般,所以挑選真無線耳機時最好都係揀有主動降噪功能嘅款。而巴頓行開旺角,見到有 Sudio Ett 真無線 ANC 降噪耳機做緊靚價都幾抵玩。

    《霹靂神探怒掃飛車黨》4K UHD 修復畫質不錯

    要數「喼神」米路吉遜早年的代表作品,《 MAD MAX 》系列一定榜上有名,米路吉遜主演這套 1979 年的作品時稱得上係初出茅廬,但在導演佐治米拿執導下卻成為了公路電影的其中一套代表作,甚至日本熱血男漫畫《北斗之拳》也以此作品為藍本,及後的續集《開路先鋒》以至 2015 年的《末日先鋒:戰甲飛車》都發揚光大。

    網上串流音樂已經成為唔少人聽歌嘅工具,不過有時返到屋企仲要揸住部手機或平板電腦戴耳筒聽歌就唔太方便,如果你係 Spotify 嘅用家,不妨考慮 Philips 嘅新產品多房間串流喇叭 SW700M 及 SW750M,因為呢套喇叭係 Philips 針對 Spotify 付費用家(Spotify Premium)推出,喺手機或平板嘅 Spotify 設定播放後,音樂資料會由雲端直接下載至喇叭,因此手機唔會多耗數據及電量。

    喇叭本身採用 Frontier Silicon 嘅 Venice 6.5 控制芯片,支援以雙頻 802.11n 接駁令播放更加穩定。SW700/750 系列支援喺同一個內聯網同時安裝四部串流喇叭,透過專屬 App《Philips SpeakerSet》操控,簡單方便。不過,巴頓覺得最抵係個價,一套 Philips × Spotify Premium 喇叭 SW750M/05 ,都只係 $999,的確比唔少同類對手抵用。

    查詢:www. winnerconcept.com.hk

    您會感興趣的內容

    相關文章