更多

    【場料】57折買Crazybaby Air 1S藍牙耳機

    【場料】 買 KEF 產品 85 折訂酒店海景套房

    近大半年好多人都 Staycation 消費,去本地酒店渡假都係一個熱門活動,如果有埋靚聲音響同音樂伴隨就更正! KEF 與榮獲 Tripadvisor 評選為香港前五名的酒店唯港薈跨界合作,聯合推出三間以音樂為主題的限定套房,誠邀樂迷們徜徉海港景色,回味與致敬時代傳奇。

    【11.11 電腦網購節】超輕巧 Windows 2 合 1 平板 Lenovo IdeaPad Duet 3i

    今次 11.11 電腦網購節,Lenovo 為大家帶來一部仍未在市面發售的新機 IdeaPad Duet 3i ,這部機的特點在於是一部可拆鍵盤的 2 合 1 電腦,重量只有 597 g,比一般平板電腦還要輕輕巧。

    【 11.11 電腦網購節】1TB 容量煲劇專用機 IdeaPad L340 15″ AMD

    除了日常工作,電腦亦是我們消閒娛樂的好拍檔,IdeaPad L340 配備 15.6 吋屏幕,加上 Dolby Audio 聲效技術。讓用戶無須大灑金錢,都可以有更高的視聽享受。

    老實講,家陣市場上啲真藍牙耳機多到數唔晒,要揀隻平靚正嘅款式真係談何容易,一般巴頓會從性價比、續航能力同價錢去決定,而 Crazybaby 呢個廠牌推出嘅藍牙耳機都符合上述提及的條件,其中 Air 1S 嘅充電盒外型就深深吸引住巴頓嘅焦點。

    Air 1S 似足 MIB 電影中嗰支記憶消除器,十分有型,加上一次充滿電嘅耳機配合電池盒可以獲得最長 12 小時音樂輸出、或係 14 小時通話時間,續航能力確是不錯。 Air 1S 一年半前推出時賣成 $1,399 ,最近街價回落不少,其中旺角友誠大廈8樓英京影音就最筍, $790 就買到,貨量唔多,有買趁手。

    查詢: 英京影音 ( 2391 5331 )

    您會感興趣的內容

    相關文章