更多

    【場料】AQ Dragon Fly USB DAC 六舊有找

    【場料】 BOCO PEACE TW-1 骨傳導真無線耳機

    好多朋友做運動時會戴耳機,不過又想兼顧周圍環境的聲音,而骨傳導技術耳機就最適合上述情況使用。由日本 BOCO 推出的 PEACE TW-1,在眾籌階段就已獲得NHK及Yahoo等媒體高度關注和報道,耳機打破了傳統骨傳導耳機的佩戴局限性,擺脫了骨傳導耳機掛耳式的外觀,成為全球首款完全無線的骨傳導耳機。

    【場料】 支援 Blu-ray 3D 平玩 4K 超短焦投影三皮有找

    呢個時間想買電視機多數人會揀 4K 甚至 8K 解像度的款式,不過巴頓識得有用家仍然鍾情 3DTV ,佢覺得喺屋企睇 3D 絕對係一大享受,好可惜依家主要嘅電視機廠商都唔再出 3DTV ,換句話講即係部 3DTV 壞咗就無得再睇!其實,仲有另一個方法就係轉戰投影機。

    《英雄本色》4K 修復唔錯

    每年 4 月,哥哥張國榮的擁躉都總會感到心情沉重,原來不知不覺哥哥已經離開了我(O地)成 18 年,巴頓每年亦習慣揀啲哥哥嘅經典電影來懷緬一番,早幾日上 Apple TV 睇吓有咩好片,竟然搵到 35 年前哥哥同發哥及狄龍主演嘅《英雄本色》。

    有時用電腦聽歌最大問題就係輸出不足或者解碼不夠精良,如果用筆記簿型電腦就更麻煩,大部分補品都要外置,不過好多配件廠都好識做生意,例如出開線材配件嘅 AudioQuest ,有款 Dragon Fly USB DAC ,可直駁電腦進行音訊解碼並有 3.5mm 輸出,亦設有模擬式音量調校,支援 AudioQuest 嘅 Streamlength 非同步 USB 傳輸,最高對應 24bit/96kHz PCM 高解像音效訊號,雖然已經出咗接近一年,但旺角聲耀全音做緊減價,原價 $1,380 ,減價後 $580 ,半價都唔使,仲諗?
    售價:HK$580
    查詢:聲耀全音( 3188 1720 )

    您會感興趣的內容

    相關文章