更多

    【落雨也不怕】Samsung 疑似 S7 Edge 曝光

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    7192bb5a8dd089e6bb5b7e44c10a75e6ccf2d490.jpg

    萬眾期待的 Samsung 旗艦級手機 Galaxy S7 Edge,預計會在 2 月 21 日正式發表,而日前印尼 Samsung 分公司就在其 YouTube Channel 中上載了 一條名為「Get Ready for #TheNextGalaxy」的影片,片段中的手機相信就是傳聞中的 Galaxy S7 Edge,雖然外型上 S7 Edge好像和以前的型號沒有大分別。但由短片中可能預視新機將支援防水設計,就算在大雨中亦能操作。是否如影片顯示就真係要睇過先知!

    資料來源:Engadget、YouTube

    您會感興趣的內容

    相關文章