更多

    【Gamescom 直擊 】變身 Super Hero 極容易

    【體育數碼化】㰖總推HKSevens App 促球迷互動

    今年「香港國際七人㰖球賽」準備開鑼,香港㰖球總會推出首個手機應手程式「HKSevens」,讓一眾球迷實時獲得活動的資訊,包括賽程表、小組賽果和球隊資訊等。

    香港寬頻推 $148 寬頻+任睇 TVB 組合

    今日香港寬頻夥拍無綫電視開聯合發布會,正式公布聯合光纖寬頻+OTT頻道組合內容。

    【iOS限定】女版主同你玩 Facebook 直播

    Facebook 推出 Facebook Mentions 逾半年,讓用戶在 Facebook 直播,更可以與粉絲互動,可惜受惠者只限世界各地名人,作為普通人得個恨字。近日,Facebook 將神一般的直播功能給予一眾 iPhone 用戶,自認追貼潮流的你又玩過未呢?

    97b566916e85f683da943d7194b492fb9130958f.jpg

    經過 Lego 及任天堂的 booth 時,看見有趣的影相服務,見排隊玩 Game 玩到悶悶地,就試下玩呢啲特別野,所以就被吸引過去。

    原來是著住卡通服裝去影相,仲有好多唔同的卡通服裝選擇,有超人、蝙蝠俠、神奇女俠等等,更有不同的頭飾選擇。

    我就㨂咗超人,加埋個 Lego 頭,冇得輸啦。影完仲可以 key 落唔同背景,我就貪心少少要晒兩張,同大家開心「些牙」下啦。

    04172951609739bf1248ca08f04eacfdbe96f142.jpg

    您會感興趣的內容

    相關文章