更多

    【PCM Live!】四驅熱潮

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    967cad9415dcc0eb6efc4a78df58265d427f42b1.jpg

    那些年的《四驅兄弟》、《四驅小子》,孕育了多少個大男孩的美好童年。四驅車近年又再復興,但時至今日,除了入手一輛(至少啦)睇得上眼(也可能是一見鍾情)的愛車,還得要找到一條富挑戰性的賽道、一班志同道合的車手朋友。

    想更上一層樓,嘗試參加各項地區甚至國際比賽的話,就更加要合適的零件和工具,自行動手改裝四驅車,所謂「工欲善其事,必先利其器。」今集《PCM Live!》搞搞新意思,去到四驅車場 Project Dash 主場進行錄播,由兩位四驅小子 Yip 和 Eddie,帶領大家投進四驅車的超高速世界!

    今集精彩內容:

    節目重溫:黑膠復興
    節目重溫:
    Kickstarter 創業夢
    節目重溫:
    CES 2015 新科技展望
    節目重溫:
    2014 場內市道回顧
    節目重溫:
    Yen價大跌日本「鳩嗚」樂
    節目重溫:
    香港電視風雲
    節目重溫:
    專訪乜乜乜原創人 JFung Remix

    您會感興趣的內容

    相關文章