更多

    【場料】Scansonic 唱盤兩千有找

    【場料】 支援 Blu-ray 3D 平玩 4K 超短焦投影三皮有找

    呢個時間想買電視機多數人會揀 4K 甚至 8K 解像度的款式,不過巴頓識得有用家仍然鍾情 3DTV ,佢覺得喺屋企睇 3D 絕對係一大享受,好可惜依家主要嘅電視機廠商都唔再出 3DTV ,換句話講即係部 3DTV 壞咗就無得再睇!其實,仲有另一個方法就係轉戰投影機。

    《英雄本色》4K 修復唔錯

    每年 4 月,哥哥張國榮的擁躉都總會感到心情沉重,原來不知不覺哥哥已經離開了我(O地)成 18 年,巴頓每年亦習慣揀啲哥哥嘅經典電影來懷緬一番,早幾日上 Apple TV 睇吓有咩好片,竟然搵到 35 年前哥哥同發哥及狄龍主演嘅《英雄本色》。

    【場料】 KEF EGG Duo Speaker 減價兼送超市禮券

    雖然復活節假期過咗,不過音樂都可以無分時間咁陪住你,當然要好聲就需要靚聲工具, KEF EGG Duo Speaker 係市場上少數好聲又靚仔嘅喇叭,配備咗廠方最新第 11 代 Uni-Q 同軸共點單元,配合蛋形設計慳位又好聲。

    丹麥世家 Scansonic 黑膠唱盤USB100,除了有齊基本播放及RCA輸出功能外,更可將黑膠唱片模擬訊號轉數碼訊號的功能,只要用跟機軟件再經USB傳送到電腦即可儲存為數碼檔案。轉盤以鋁合金製造,配合轉動穩定的摩打及帶驅式設計,隨機已附設S形唱臂以及 Audio-Technica AT3600L 唱頭,原價賣$3,600,減價後賣$1,999,可謂相當超值。
    查詢:2787 7992 華仁影音

    您會感興趣的內容

    相關文章