更多

    好技術!射手一腳擊落無人機

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    過去大家都睇過唔少航拍機失事,最近有一家紐西蘭的拍攝團隊,在開動航拍機飛近一家間名為 Rosmini College 學校的上空時,就遭到一位「射手」的無情攻擊,一腳射球將無人機擊落,最終無人機當然損毀啦。

    該航拍機為紐西蘭的公司所擁有,拍攝時正飛過一所學校,該學校是位於奧克蘭地區的Rosmini Rollege ,日間時間見到大量學生在草地上,之後畫面就見到有一位「射手」拎起足球,一腳將足球向天一踢,足球直飛航拍機的「死角」,飛機同足球最後當然應聲入「網」…公司尋日將影片放上網,一日就吸引到十幾萬人睇過,無左架機,但作為宣傳,可能會立即多人認識,都唔知係好事定壞事。

     

    028cb20534ad146f70ced9b0a27be3c67811a534.jpg

     

    您會感興趣的內容

    相關文章