更多

    小米下星期出新品要同大家溝通溝通

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    231e66b977197a84118f2338a85c950b0953a0ac.png

    小米不時都會突然推出新產品,就像昨日推出小米電視 2 的 40 吋型號一樣,以1,999人民幣售價,繼續用平價策略「打動人心」。今日又透露將會於下星期二舉行小米 5 周年的新品溝通會,希望同大家溝通溝通咁話。

    其實所謂溝通,其實都係佢單方面發表新產品,大家最多都係可以係個社交網絡留個言,算唔算溝通咗就見仁見智啦,不過大家都係度估緊佢又會出啲咩?(唔知上 Kickstarter 會唔會搵到啲頭緒呢 XD)。熟悉小米嘅網友就傳緊佢地會出高階版(內地叫頂配版)小米 Note 同埋可能會有新款平板咁話,另外仲有可能係小米 4 2GB 版手機,實情係啲乜,就真係到時見知喇~

    您會感興趣的內容

    相關文章