更多

    日牌雙耳藍牙唔使百二

    Now TV 推出電視個人化介面    手機《隨身睇》支援 Chromecast/AirPlay 功能

    Now TV 在 Home 操作介面上作出了改變,他們亦正式宣布,在 Home 掣介面上,加入了個人化專屬功能,透過智能幫大家精選內容,提升使用體驗。

    csl. 5G Lens 聖誕新年日日送 狂抽 PS5、 MARIO KART LIVE

    最近 csl 5G Lens 活動頻頻升級,今日開始活動更加碼,推出「聖誕大抽獎 日日有獎活動」,所以香港的手機用戶都可以參加抽獎,贏取超過 12,000 份獎品,終極大獎會有 6 部 PS5 等大家拎。

    自建 NAS 備份 Google Photos 移民 Step-by-Step

    數年前 Google Photos 憑藉免費無限儲存,吸引大批用家使用,但派對即將結束,上月 Google 預告即將取消免費無限空間,觸發新一輪移民潮,今期將為大家探討移民到 NAS 的方案。

    fe98cd1e28c993d26ca9c819a0b3cd55cf410966.jpg

    喺以前買耳機,雖然都有平貴款之分,不過就無而家啲人咁講究,一般款式都好少貴得過藍牙耳筒。

    不過今時唔同往日,而家有線耳筒閒閒地都買到成六、七百蚊先叫「標準」, 藍牙耳機反而愈出愈平,就好似今次呢款係場度見到嘅耳機,話晒都叫做日系品牌,但就真係同張記憶卡咁既價錢就買到!佢真係百二蚊都唔使就用得,具備有雙耳接收之餘,當然亦會有埋收音咪先叫耳機啦,與其戴幾千銀嘢等跌爛,不如平平地粗用好過喇。

    查詢:A Grade(3188 8810)

    您會感興趣的內容

    相關文章