更多

    玩網上遊戲贏機票 睇利記主場大戰

    Alan Ng
    Alan Ng
    《PCM》副總編輯 @Plug Media

    今次百佳了!

    SoSIM 係 3 香港同百佳聯乘,最大賣點之一係只賣$33,就有 30 日任用 4G 數據,頭 50GB 網速去到 42Mbps ,一般用嚟講係夠,依家仲夾埋百佳有新服務!

    半入耳無感佩戴 1MORE ComfoBuds

    用上「沙槌」般的設計, ComfoBuds 外型跟一般有話柄的真無線耳機相若,而佩戴方式也一樣,不過 ComfoBuds 每邊耳機只重 3.8g ,論輕盈度相信是數一數二的真無線入耳式耳機。

    Shure 為直播而設的專業咪高峰 MV7

    聽到 Shure 這個名字,大家都知道它推出的多是專業用的錄音產品,不過最近。 Shure 就推出了一款專為做 live 直播而設的消費級咪高峰 MV7,讓一眾主播、播客可以在家中開 live 、拍片、錄音時,提供專業級數的音質。

    英超勁旅利物浦近期狀態大勇,積分榜更遙遙領先,奪冠機會頗大,球迷們現在只要參加網上遊戲,就有機會有機會贏得大獎,親身同好友飛去利物浦主場睇波。

    作為 LFC(利物浦球會)之官方主要夥伴及官方訓練服合作夥伴 AXA ,現獨家舉辦「邁向利物浦!新春旗開得勝雙重賞」,於即日起至 2020 年 2 月 29 日期間,參加網上遊戲即有機會嬴取獎品,除有過萬份新春賀禮包括「利物浦限量版充電器」等,更有機會贏得大獎「雙人來回英國機票、利物浦大戰車路士球賽之入場門票兩張及利物浦官方訓練服球衣兩件」,詳情可瀏覽 axa.com.hk

    先玩射龍門攞新春賀禮,再答問題便可參加大獎抽獎,有機會親身去現參與利記主場大戰。
    先玩射龍門攞新春賀禮,再答問題便可參加大獎抽獎,有機會親身去現參與利記主場大戰。

    您會感興趣的內容

    相關文章