更多

    自由鳥 Mobile :率先推 7 字頭號碼 包場睇《復仇者聯盟 3 》

    Mickey Chan
    Mickey Chan
    愛騎單車的宅,眼鏡娘控。 1.膽固醇跟美味是成正比的; 2.所有人都可以騙,但絕對不能騙自己; 3.賣掉的貨才是錢,不賣的收藏品不值一文; 4.踩單車,是為了吃更多美食! 5.正義的話語,不一定出自正義之人的口;

    香港人對「 7 」字真係唔知算唔算又愛又恨,唔知大家又想唔想要返個 7 字頭嘅電話號呢?今年 2 月通信辨公布將陸續推出 70-73 字頭嘅手機號碼,以應付市場對手機號碼嘅需求。咁到底啲「冧把」會落喺邊個台手上呢?自由鳥 Mobile 就公布佢哋率先推出首批 7 字頭電話號碼,有興趣抽返個的話,就可透過 Birdle Mobile App 或者去自由鳥網站登記成為用戶。

    到底會唔會攞到個「 709394 」字頭嘅「冧把」呢?

    另外,《復仇者聯盟 3 : 無限之戰》啲戲飛非常搶手,有朋友話訂飛訂到 5 月。自由鳥 Mobile 就喺 4 月 25 號包咗一場,只要係自由鳥付費用戶,喺 4 月 15 日前成功推薦一個朋友成為用戶,除咗可以攞到 $200 現金獎賞之外,重可以喺 4 月 16 號參加「搶飛活動」。贏取戲飛兩張同汽水爆谷,重包埋 3D 眼鏡,名額 70 個。

    您會感興趣的內容

    相關文章