更多

    超速車充快叉達犯規程度

    高達限定版  ASUS RT-AX82U Gundam Edition

    去年 ASUS 於中國推出一系列 Crossover 高達系列產品, 由主機板、顯示卡、機箱、火牛到顯示器、路由器等, 吸引不少粉絲注意。最近高達聯乘產品終於登陸本港,打頭陣的是 RT-AX82U 路由器。

    Now TV 推出電視個人化介面    手機《隨身睇》支援 Chromecast/AirPlay 功能

    Now TV 在 Home 操作介面上作出了改變,他們亦正式宣布,在 Home 掣介面上,加入了個人化專屬功能,透過智能幫大家精選內容,提升使用體驗。

    csl. 5G Lens 聖誕新年日日送 狂抽 PS5、 MARIO KART LIVE

    最近 csl 5G Lens 活動頻頻升級,今日開始活動更加碼,推出「聖誕大抽獎 日日有獎活動」,所以香港的手機用戶都可以參加抽獎,贏取超過 12,000 份獎品,終極大獎會有 6 部 PS5 等大家拎。

    9819c6a5dc23fa2f0b89660056f03ccdf1be236d.jpg

    USB 充電器大行其道,單單係車充其實 Funky 仔已經為大家介紹唔少,不過今星期落場,就有個 Friend 話呢隻車充就真係堅(我心諗…其實有邊次唔係咁講),Funky 仔單望外表又唔覺佢有乜特別,成個車充仲要得一個頭,夠自己用又唔可以 Share 俾(女)朋友,自私到無朋友。

    之不過佢話,原來呢個車充支援 QC2.0,號稱可以半粒鐘可以幫 3,300mAh 電充到 60%,對於香港地車程唔太長,就真係正到痺,不過佢都有少少限制,就係一定要係 Qualcomm U先可以支援,假如大家部機係果批新新地,行緊 400、600 同 800 或之後嘅手機處理器先得,咁樣樣…即係剩係充手機先有咁快咯。

    查詢:A Grade(3188 8810)

    您會感興趣的內容

    相關文章