更多

    5.2mm 堅幼邊!買 Notebook 係搵呢啲

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    3aa1651855707e4e6039259fca008b9bc102eb14.JPG

    雖然 Funky 仔不嬲覺得 Dell 產品一向唔差,係衰小弟真係好鍾意打機,見到好機都要忍住手,就好似呢款 XPS 13 新款其實條邊真係好幼,加上佢個芒有 13 吋但重量都係得 1.18kg,真係正過 Apple 同 Sony。部機用 11 吋機身就可以裝上 13 吋屏幕,同埋高級版採用3,200×1,800解像度屏幕,真係正到無朋友。

    只係係個價錢…你叫我用萬幾蚊買一部 Notebook,Funky 仔又未必太過到自己果關,因為無個異形頭加持(個人特別喜好)。講真,呢部機分期的話唔算貴,只係分分鐘你未供完佢就出新款,不過正正常常一部Notebook用兩三年,如果無病無痛除返開都抵嘅。

    查詢:正都電腦(2361 3268)

    您會感興趣的內容

    相關文章