更多

    【場報】Earin M-1真無線藍牙耳機  唔駛四折

    【場料】 AirPods Pro 專用耳膠 65 折

    各位用開 AirPods Pro 嘅師兄可能一直都只係用原廠跟機嘅耳膠,或者大家都覺得既然冇咩投訴就冇必要換,你咁諗就錯啦!

    【場料】 買 FAudio Chorus 耳機 送 6N 單晶銅 4.4mm 專用平衡耳機線

    個個買嘢都想有贈品,尤其係買耳機都想配條靚線發揮出最好的音質,家陣呢個願望可以成真啦!

    美版《星光伴我心》 4K UHD 值得珍藏

    疫情第四波反反覆覆,好多行業都受影響,其中電影業亦是重災區,戲院唔開得,包括巴頓在內的影迷只能屈喺屋企睇電視,效果點可能同戲院比?好在近月仲有啲經典名作推出 4K 版本解一解悶,其中 1988 年的意大利電影《星光伴我心》剛推出美版 4K UHD 。

    揀入耳式藍牙耳機最緊要方便,所以好多人都會先考慮真無線設計,巴頓以前都唔係太接受,總係覺得有兩粒野無條線連住好容易唔見,不過試過一次就不能自拔,因為嗰種無拘束嘅感覺太正了。之但係市場上呢一類嘅藍牙耳機愈來愈多,大廠牌都差唔多要成千銀,唯有對準一啲舊款式。 HKTV Mall 就有款瑞典 Earin M-1 做緊減價,先旨聲明呢款 M-1 係一年多前嘅款,而且不設通話功能,但論輕巧性及音質都有不錯的表現。重量只有 3.5g ,尺寸也只有 14.5×20mm ,仲有 IP52 防汗防塵規格,原價 $1,598 , HKTV Mall 減價後 $598 買到,原廠行貨四折唔駛,平成千銀。

    售價: HK$598
    詳情:https://goo.gl/rMP1NH

    您會感興趣的內容

    相關文章