更多

    iOS 版 Adobe Lightroom 更新支援原相輸出

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    隨著相機和平板電腦的鏡頭拍攝質素愈來愈高,相片修飾軟件亦版廣泛應用。很多朋友都喜歡使用 利用 iOS版的 Adobe Lightroom 來修飾相片,不過就抱怨它在輸出或分享相片時,會自行把相片壓縮,令相片略為失真。

    eb45d81e33aca43b044de939452aff89e5817262.jpg

    不過有關方面剛推出了新的更新,讓相片可以作原大輸出,以保持相片在分享時也能保持最佳的質素。另外更新同時會支援 iPhone 6s 及 6s Plus 的 3D Touch 功能,讓你可以在使用 Lightroom 時候,更容易瀏覽手機相片庫的圖片。

    Adobe Lightroom iOS版網址:下載

    您會感興趣的內容

    相關文章