更多

    iOS 用智能表法國設計瑞士製做筍過 Apple Watch?

    【#1430 Biz.IT】全民網購時代 HKTVmall 夥零售商建網上商場

    HKTVmall 在網上舉辦 Vision Day,王維基透露今年內旗下新成立的網購系統公司 Shoalter 會協助最多三間零售商建本地網上商場。

    高達限定版  ASUS RT-AX82U Gundam Edition

    去年 ASUS 於中國推出一系列 Crossover 高達系列產品, 由主機板、顯示卡、機箱、火牛到顯示器、路由器等, 吸引不少粉絲注意。最近高達聯乘產品終於登陸本港,打頭陣的是 RT-AX82U 路由器。

    Now TV 推出電視個人化介面    手機《隨身睇》支援 Chromecast/AirPlay 功能

    Now TV 在 Home 操作介面上作出了改變,他們亦正式宣布,在 Home 掣介面上,加入了個人化專屬功能,透過智能幫大家精選內容,提升使用體驗。

    eb941892c7d29c70466f48f2844550648ec8d25b.JPG

    自從 Apple Watch 公布咗之後,大家一直都係討論緊佢最貴嘅一款近 $130,000 手表身價何在,可惜係 Apple Watch 貴就夠貴,不過貴氣就唔多夠。要戴得出大場面,不如考慮下呢隻專畀 iOS 用嘅智能表。

    最近腦場就返咗款「好嘢」,呢款 Withings 表面睇佢一啲都唔智能,反而似傳統手表,但係佢係法國設計,瑞士名師製造,用埋藍寶石表面同 316L 鋼表身、小牛皮表帶,貴氣盡露。只要連上 iOS,就可以做監察步數、卡路里、分析睡眠周期等功能,最緊要同普通手表咁,唔使日日充電,一粒電可以用八個月,個價成四千蚊,你買隻鐵達時都無咗啦。

    查詢:Smart Digital(9028 6078)

    您會感興趣的內容

    相關文章