更多

    Kickstarter 產品 ODiN 投射滑鼠殺到港

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    d367211005583cb3cf04cd23ee1d58ba2a976d09.JPG

     

    Kickstarter 平台的確造就咗好多有創意嘅產品,而且不單止外國創業者,就連一些亞洲國家的人士都被這個平台吸引而在上面集資,其中呢款號稱第一款投射滑鼠,就是在 Kickstarter 上成功集資量產的貨物,最近正式引入本港。

    其實唔使筆者多講,只要大家以往有睇開科技產品,可能都會見過呢類投射技術應用於鍵盤操作上,不過呢款有點不同,用以作為滑鼠操控,裝置採用 USB 連接,就算是 Mac 系統都可以一插就立即使用,而 PC 部分會有工具,以方便用戶進行不同的手勢操作,只要手指在投射的空間內,就可以使用,放係檯面都幾科幻嫁!

    0bd0b2b1b835b0d65563017ee0dc3b671a7642a5.png
    仲支援多點觸控功能,進行放大縮細等操作。

    售價:$599
    查詢:科訊(2718 4618)

    您會感興趣的內容

    相關文章