更多

    Lego x Angry Birds 主題玩具 2016 年推出

    【體育數碼化】㰖總推HKSevens App 促球迷互動

    今年「香港國際七人㰖球賽」準備開鑼,香港㰖球總會推出首個手機應手程式「HKSevens」,讓一眾球迷實時獲得活動的資訊,包括賽程表、小組賽果和球隊資訊等。

    香港寬頻推 $148 寬頻+任睇 TVB 組合

    今日香港寬頻夥拍無綫電視開聯合發布會,正式公布聯合光纖寬頻+OTT頻道組合內容。

    【iOS限定】女版主同你玩 Facebook 直播

    Facebook 推出 Facebook Mentions 逾半年,讓用戶在 Facebook 直播,更可以與粉絲互動,可惜受惠者只限世界各地名人,作為普通人得個恨字。近日,Facebook 將神一般的直播功能給予一眾 iPhone 用戶,自認追貼潮流的你又玩過未呢?

    e26ed532133c52c7448e1a6f4f3f659ed48fd852.jpg

    Lego 及 Rovio 早前宣布會合作推出 Angry Bird 的主題玩具,配合同期推出的 Angry Bird 大電影一併推出,暫定 2016 年春季開售,但一直未有圖未有真相,未知實際會係咩樣,等到大家「頸都長埋」。

    一眾憤怒鳥粉絲,是否等到好心急,還是等到憤怒了呢?Lego 今日在 Facebook 專頁發布咗張相,簡單一張圖就係 Angry Birds 企喺 Lego 積木板上,令人容易聯想到今次 Angry Birds 會以 mini figure 的形式示人,至於場景同玩法,當然就要拭目以待啦。

    5ea88900f6dd6331fa3a454cb9d4112510f179c3.jpg
    其實隻雀肥嘟嘟都幾得意吖!不過各位家長請注意,小心荷包出血呀。小朋友實爭住買。

    來源:Lego

    您會感興趣的內容

    相關文章