更多

    Letv 又搞嘢!今次玩 Apple?!

    高達限定版  ASUS RT-AX82U Gundam Edition

    去年 ASUS 於中國推出一系列 Crossover 高達系列產品, 由主機板、顯示卡、機箱、火牛到顯示器、路由器等, 吸引不少粉絲注意。最近高達聯乘產品終於登陸本港,打頭陣的是 RT-AX82U 路由器。

    Now TV 推出電視個人化介面    手機《隨身睇》支援 Chromecast/AirPlay 功能

    Now TV 在 Home 操作介面上作出了改變,他們亦正式宣布,在 Home 掣介面上,加入了個人化專屬功能,透過智能幫大家精選內容,提升使用體驗。

    csl. 5G Lens 聖誕新年日日送 狂抽 PS5、 MARIO KART LIVE

    最近 csl 5G Lens 活動頻頻升級,今日開始活動更加碼,推出「聖誕大抽獎 日日有獎活動」,所以香港的手機用戶都可以參加抽獎,贏取超過 12,000 份獎品,終極大獎會有 6 部 PS5 等大家拎。

    82aaa36fc88b234d4fb5c79be46cc4281c142dfc.jpg

    Letv 動作頻頻,推動品牌手法真係層出不窮,近日媒體相繼收到 Letv 邀請函,又係看圖識字嘅時間。

    就咁睇張相除了大大個「2」字之外,就見到 Apple…雖然我估都唔會係同 Apple 有咩合作,不過 Apple 當中的「le」以紅色標示,可以將 App 同 le 拆出當兩個字睇,le 就當然係 le 品牌啦,至於個 2 字,加埋 le 應該係同之前傳得極之厲害的 le 2 手機有關。至於 App 就真係唔知佢仲可以玩咩喇,詳細情形都係等到 27 號等佢地自己公布啦…

    您會感興趣的內容

    相關文章