更多

    【場料】OPPO UDP-205 補品駕到 電源升級模組

    【場料】網上音響節 筍價貨多籮籮

    一年容易又中秋,不過呢一年真係唔易過,但點都好,巴頓都先祝各位中秋快樂。中秋除咗食月餅外,都可以買啲野獎勵吓自己,適逢呢個禮拜有網店搞電視及音響節,最低減至 46 折,真係唔買都要睇吓。

    【場料】《烈血焚城》 4K UHD 修復出色

    人類在每個時代都是好戰,因此每隔數年總會有出色的戰爭電影去反映戰爭對世界及人類的影響。而 80 年代尾史丹利寇比力克的《烈血焚城》就講明訓練士兵的心智絕對服從權力,才是戰爭中勝利的關鍵。近月電影公司推出了這套經典戰爭片的 4K UHD 版本,絕對係重溫此作品的最好機會。

    【場料】 想搵純淨 CD 機? Y 仔 CD-N301 兩千有找

    當宇宙盤都愈出愈少嘅時候, CD 機的價值亦愈見渺小。好在仍然有少數日本音響廠牌堅持, 上星期去尖咀家庭音響部尋下寶,見到 Y 仔有部 CD-N301 做緊減價。

    玩開 OPPO Blu-ray 機嘅朋友對聲畫自然會有較高嘅要求,尤其係選擇 UDP-205 嘅用家一定希望用盡方法發揮播放機嘅水準,來自香港嘅 Clones audio 專門提供音響相關器材及摩機零件,繼早前推出專為 OPPO UDP Series 而設嘅線性電源模組 PSUPD ,最近又有新作,推出專為 Oppo UDP-205 而設嘅 PSUDP205 電源升級模組,屬於超低訊噪全獨立供電設計,讓播放機獲得更高品質嘅獨立電源。由於供電純淨及減低電源訊噪,提升了 UDP-205 嘅視像、聲音,甚至數碼輸出嘅效果。即使不太擅長摩機嘅朋友都毋需擔心,廠方稱只需簡單地使用螺絲批,再加上幾個步驟, 10 至 15 分鐘左右便能完成安裝。
    售價:HK$2,899
    查詢: Clones audio ( 9518 2081 )

    您會感興趣的內容

    相關文章