更多

    【X’mas Special】Party 必備 UE BOOM2 無線藍牙喇叭

    【Market Trend】DNA是新世代的數據備份方案嗎?

    DNA 數據存儲方案是替代當前儲存設備的一種另類方法。DNA 的兩大優勢是:超簡短和易於複製,這是創造生命所需的主要元素。

    Now E 「歐洲聯賽冠軍盃及歐霸盃賽季通行證」用 Now E Android TV app 睇波更方便 !

    歐洲聯賽冠軍盃及歐霸盃賽即將舉行,但係趕唔切買 Now E 機頂盒,用手機睇波又唔夠痛快,可以點樣 ? 其實只要喺 Android TV 安裝 Now E 的 tv app 就可以輕鬆欣賞 Now E 的內容同精彩的賽事,只要支援 Android TV 系統的指定型號智能電視或Android TV 盒就可以裝到,夠晒方便。

    【#1417 PCM】iPhone 12 點出機最抵?

    Apple 上周舉行的發布會主角是新一代支援 5G 的 iPhone,新 iPhone 系列更分成兩大主線,分別是配備雙鏡頭主鏡的 iPhone 12,以及攝力更強三鏡頭主鏡的 iPhone 12 Pro,出機點先最抵?


    聖誕節與一眾親朋好友共聚開個 Party 是常識吧?除了食物,裝飾和遊戲是 Party 重點外,一個 Party 又能缺少音樂配襯呢?這款藍牙無線揚聲器 UE BOOM2,相信會是日後每個 Party 的好幫手!

    BOOM2 本身是一款無線藍牙喇叭,最大音量可以達到 88dBA,以圓柱體的設計,直徑為 6.5cm,高度為 18cm,體積未算太大但可以輸出澎湃音效,功能上更更具備有 IPX7 防水規格,可以在水深一米的環境下運作 30 分鐘;另外透過 microUSB 充滿電力之後,更可以連續播出長達 15 小時的音樂,真係玩足成晚都無有怕。

    透過 USB 作出充電,同時亦具備有 IPX7 級別防水功能。
    透過 USB 作出充電,同時亦具備有 IPX7 級別防水功能。

    最近他們更新手機應用程式功能「Party Up」,容許用家同一時間連接超過 50 個 UE 品牌喇叭,用法更相當簡單,只要利用程式上的「Volume Sync」功能,便可將身邊多部 UE 喇叭同步,就算在空擴的環境一樣可以發揮強大音效。

    最多可以連接 50 隻以上 UE 喇叭進行音樂播放,極之好玩。
    最多可以連接 50 隻以上 UE 喇叭進行音樂播放,極之好玩。

     

    售價:$1,399

    查詢:Innovix(2201 7233)

    您會感興趣的內容

    相關文章