更多

    Samsung 將會發表 2 款新平板 Tab A 及 Tab E7

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    3df7ed1061e40430028af172a5d4a660f2ccb049.jpg

    今日大家的眼光都只集中在 Galaxy S7 的身上,可能忘記了 Samsung 也有推出平板電腦,最近有消息指 Samsung 將會推出兩款新的平板電腦,分別是 Galaxy Tab A、Galaxy Tab E7。

    據知,Galaxy Tab A 將配備 8 及 9.7 吋的 1,280 x 800 屏幕,採用 1.3GHz 的四核處理器,內置 1.5GB RAM 及 8GB ROM,規格是屬於入門級別。但另一款 Galaxy Tab E7 就暫時未有資料,而確實的產品規格還有待官方的正式公布。

    資料來源:digital trend

     

     

    您會感興趣的內容

    相關文章