更多

    Thermaltake 鑑賞級機箱等你日日…

    見證歷史的產物 eFootball PES 2021 SEASON UPDATE

    今年 eFootball PES 2021 以 SEASON UPDATE 命名,面世 25 周年以來首次沒有對遊戲操作系統作出改變,記憶當中好像是首次!特別的一隻,亦要大家記住整年在家的日子!

    4K 英超西甲殺入 Now E 用 Club Sim 睇最抵(附入手方法)

    Now E 今年為球迷加入新衝擊,將 4K 賽事帶俾大家,立即睇睇今年英超西甲有咩睇頭!

    支持 EasyMesh 標準 D-Link COVR-1100 實測

    今次測試的 D-Link COVR-1100,號稱為全球首款通過 Wi-Fi Certified EasyMesh 標準認證的型號之一。

    5d4a10871a2c958b05eb0ae7cd71b232c31d4967.jpg

    DIY 機箱的玩法愈來愈極致,上月 Thermaltake 推出這款 P5 機箱,其掛牆設計,加上可支援 480mm 水冷排和 140mm 散熱風扇,輕易組裝水冷系統,機箱從此唔止得實用,仲可以日日睇,日日鑑賞。

    這款型號為 Core P5 的機箱,可以有三種方式擺放,基本的平躺式、直立式滿足日常的應用,不過用戶更可以使用壁掛式,意願夠晒新穎。P5 機身的最大特色,相信大家從相片都可以觀察得到,外部採用了全透壓克力設計,提供了 180 度開放式的觀賞角度,加埋自建的水冷系統,日日望住覺得興奮的話,其實都相當「毒」。

    您會感興趣的內容

    相關文章