更多

    【場報】六百幾蚊雙卡 規格勁過千元機

    【場料】 買 LG 指定電視機 送煮食家電

    唔知從幾時開始,每逢買大尺寸電視機都要有嘢送,無他嘅,競爭大生意難做, A 牌子有禮物送, B 同 C 牌子都要跟住送。

    【場料】 Sudio Ett 真無線降噪耳機 平四舊仲有禮品

    好多真無線耳機聽歌無問題,但講電話效果就一般,所以挑選真無線耳機時最好都係揀有主動降噪功能嘅款。而巴頓行開旺角,見到有 Sudio Ett 真無線 ANC 降噪耳機做緊靚價都幾抵玩。

    《霹靂神探怒掃飛車黨》4K UHD 修復畫質不錯

    要數「喼神」米路吉遜早年的代表作品,《 MAD MAX 》系列一定榜上有名,米路吉遜主演這套 1979 年的作品時稱得上係初出茅廬,但在導演佐治米拿執導下卻成為了公路電影的其中一套代表作,甚至日本熱血男漫畫《北斗之拳》也以此作品為藍本,及後的續集《開路先鋒》以至 2015 年的《末日先鋒:戰甲飛車》都發揚光大。

    848dfcf9e9a6dde343448d5b7caddcf827bb8bd5.JPG

    行過高登樓下,又比 Funky 仔見到筍嘢。話說圖中呢款成部唉瘋樣嘅 ZTE Blade S6 初初出嘅時候係要成二千蚊嘅,至勁係雙卡中港 4G LTE,仲要 5″ 芒 2GB RAM 真係乜都齊,規格勁過好多千幾二千蚊款式,點知佢而家一個清貨唔使七舊就可以帶佢返屋企,真係抵到叫救命,不過講明部機無得換電雙卡位插咗 TF 就變單卡,不過呢個厚度呢個樣真係比我都妥協。

    售價:$698
    查詢:DBP 2729 9072

    您會感興趣的內容

    相關文章