更多

    【場報】富士便攜印相機 特價發售

    【#1403 PCM】AMD 天皇擊殺!!RYZEN 3900XT VS Core i9-10900K B550 主板選購心法

    今期會帶給大家 AMD Ryzen 9 3900XT 與 Intel Core i9-10900K 的激鬥,以及 B550 主機板的選購、優化及重點產品介紹。

    【場料】中價5G新機 登陸預告

    今年是香港的 5G 年,各大品牌都會於香港市場推出 5G 手機,而有傳於 7 月至 8 月會有多款中階 5G 手機登陸香港市場,今次就同大家介紹嚟緊會有乜新機到港!據了解,自 HUAWEI 及小米推出中階 5G 手機 Nova 7 系列及小米 10 Lite 後,其他品牌都有計畫於香港推出 5G 手機。

    【場料】平玩 2.1 Soundbar 一千有找

    各位收到一皮未?呢兩個星期大家的話題應該離不開點用呢一皮嘢,巴頓成日都鼓勵大家要刺激經濟,所以有錢落袋又點可以全部儲起佢,點都要攞啲出嚟買吓心頭好,呢個星期巴頓就搵到兩款抵買嘅 Soundbar ,平計可以喺屋企玩模擬環繞聲。

    近年手機拍攝非常方便,引發另一產品的出現,就是便攜印相機。Fujifilm 於 2014 年初推出的 instax SHARP SP-1,可算是市面上較早使用 Wi-Fi 技術的無線打印機,用家只要於手機或數碼裝置下載「instax SHARE」App便可接駁使用,且使用兩枚 CR2 電池即可打印約 100 張相片,算是方便。此機已推出新代 SP-2,最近有連鎖店作減價促銷,由原價 $1,680 減 $200及送一盒相紙,以街鋪來說算是最低價的選擇。
    售價:$1,480
    查詢:百老滙(2381 9818)

    相關文章