更多

    【場料】IBASSO CB14耳機線 平三舊幾

    【動森扮工室】《動森》新更新!潛水功能實試!

    聽講《動物森友會》今日就更新左潛水功能,既然就食飯時間,不如說等Norman同Martin同大家介紹一下啦!

    Galaxy Note 20 意外流出、Apple DTK 跑分合符預期?Thunderbolt 4 來了

    今集同大家結集一下近期熱門新聞,包括Galaxy Note 20 相片不慎意外流出,Apple Developer Transition Kit 跑分現身令大家對日後Mac機效能有眉目,另外Thunderbolt 4 線材疑似搶閘推出又關Apple事?

    自由自在健身教練 KARA Smart Fitness

    今次介紹這款 KARA Smart Fitness,便有多種運動類型,多個教練讓大家隨意選擇、自由學習!

    可以換線的耳機雖然一般會貴啲,但勝在可以透過唔同嘅線材帶嚟音質上的變化,好似旺角友誠大廈 8 樓英京賣緊有款 IBASSO CB14 MMCX 線材。

    呢款線材採用 5N 單晶銀 + 單晶銅鍍銀四芯混編,各兩股編織而成,並附有 2.5mm (母) to 3.5mm (公)轉接線,原價 $998 ,減價後 $600 就買到,想幫你對耳機換吓線轉吓口味呢個價就抵玩啦,數量有限要快嘞!

    查詢:英京 ( 2391 5331 )

    相關文章