更多

    【期間限定】Calbee 新加坡香辣螃蟹味薯片

    迎接新手機 轉台 Club Sim 養號碼等新 Plan

    一心想出新手機,合約又即將完結,不如試試用住 Club Sim ,可以養住號碼邊等新 Plan,無合約無行政費,滿足你基本需要、靈活彈性,又多野玩

    最速 360Hz G-Sync 電競螢幕    ROG Swift PG259QN 全港率先體驗

    在年初 CES2020 時, NVIDIA 和 ASUS ROG 聯名「史上最快」的遊戲螢幕「 ROG Swift PG259QN 」,具最快 360Hz 刷新率並支援 G-Sync 功能,到底這款產品有何表現?又會不會令 PC 機迷愛不釋手?等 Norman 去為大家介紹。

    【#1413 PCM】NVIDIA GeForceRTX 3080 深度拆解+測試

    談到新一代的GeForce RTX 3080,都是些琅琅上口的名辭如2代RT Cores、3代Tensor Cores、2X FP32及流暢的4K遊戲性能等等。而最令人振奮的,是RTX 3080部分技術更超越數據中心用的A100 GPU,屬誠意之作。

    係人都知薯片熱氣又無益,不過唔健康嘅嘢永遠都最好味架啦!而對於「薯片控」黎講,最開心就係有新口味薯片推出!卡樂 B 薯片繼如熱爆港、日、韓之期間限定《蜂蜜牛油味薯片》及早前推出之升級版《燒烤味薯片》之後,卡樂 B 最新推出《新加坡香辣螃蟹味薯片》,重口味薯片控要留意喇!因為新口味係期間限定架!

    9293113582243eb4f42ebe0f666dd330e65d1422.jpg

    新加坡香辣螃蟹被譽為「國菜」,深受各地旅客追捧!卡樂 B 全新《新加坡香辣螃蟹味薯片》入口味道甜中帶辣,官方稱薯片保留蟹肉的鮮嫩海鮮味道。《新加坡香辣螃蟹味薯片》淨重量增至 65g,全由香港工場新鮮直接生產,免除空運及船運的延緩,夠新鮮!期間限定產品將於 9 月上旬於各大超級市場、便利店及零售店發售,售完即止。

    您會感興趣的內容

    相關文章