更多

    小蟻運動相機有殼賣喇!

    【#1430 Biz.IT】全民網購時代 HKTVmall 夥零售商建網上商場

    HKTVmall 在網上舉辦 Vision Day,王維基透露今年內旗下新成立的網購系統公司 Shoalter 會協助最多三間零售商建本地網上商場。

    高達限定版  ASUS RT-AX82U Gundam Edition

    去年 ASUS 於中國推出一系列 Crossover 高達系列產品, 由主機板、顯示卡、機箱、火牛到顯示器、路由器等, 吸引不少粉絲注意。最近高達聯乘產品終於登陸本港,打頭陣的是 RT-AX82U 路由器。

    Now TV 推出電視個人化介面    手機《隨身睇》支援 Chromecast/AirPlay 功能

    Now TV 在 Home 操作介面上作出了改變,他們亦正式宣布,在 Home 掣介面上,加入了個人化專屬功能,透過智能幫大家精選內容,提升使用體驗。

    124ee89853597377cc5262317f9653b87dd5f35c.JPG

    逢親小米出親啲乜嘢,大家嘅反應都好鬼極端,都總有一班人出嚟又話抵又盛,但又有另一班大打對檯。好似早排佢出隻小米 Action Cam,香港炒到成四嚿水都大把人買,Funky 仔就覺得配件唔齊唔係太值喇,果然今次有鋪頭返佢個潛水殼,索價要成百幾蚊,不過各位買咗呢個小蟻運動相機嘅用家如果想落水應該都無第二個選擇,因為你都「洗濕咗個頭」咯。

    查詢:展昇(2361 1295)

    您會感興趣的內容

    相關文章