更多

    【場料】 直播神器 TASCAM Mini Studio Personal US-32 一千有找

    【場料】網上音響節 筍價貨多籮籮

    一年容易又中秋,不過呢一年真係唔易過,但點都好,巴頓都先祝各位中秋快樂。中秋除咗食月餅外,都可以買啲野獎勵吓自己,適逢呢個禮拜有網店搞電視及音響節,最低減至 46 折,真係唔買都要睇吓。

    【場料】《烈血焚城》 4K UHD 修復出色

    人類在每個時代都是好戰,因此每隔數年總會有出色的戰爭電影去反映戰爭對世界及人類的影響。而 80 年代尾史丹利寇比力克的《烈血焚城》就講明訓練士兵的心智絕對服從權力,才是戰爭中勝利的關鍵。近月電影公司推出了這套經典戰爭片的 4K UHD 版本,絕對係重溫此作品的最好機會。

    【場料】 想搵純淨 CD 機? Y 仔 CD-N301 兩千有找

    當宇宙盤都愈出愈少嘅時候, CD 機的價值亦愈見渺小。好在仍然有少數日本音響廠牌堅持, 上星期去尖咀家庭音響部尋下寶,見到 Y 仔有部 CD-N301 做緊減價。

    本來巴頓諗住落深水埗腦場搵吓有冇直播用嘅相關產品,未去之前落咗去旺角星際 2 樓嘅 DMA 泛音打個轉,就咁啱搵到款直播神器 TASCAM Mini Studio Personal US-32 ,呢款機主要針對個人化嘅用途,屬於適合網路現場直播嘅家用廣播機器, US-32 配備伴音功能可添加效果音。此外,還配備有語音效果、混音功能,可改變主持人或嘉賓嘅聲音,符合做直播嘅各種所需。 DMA 家陣做緊減價,原價 $1,200,減價後 $980。
    售價:HK$$980
    查詢: DMA 泛音( 3971 0242 )

    您會感興趣的內容

    相關文章