更多

    繼續玩 Crossover! Samsung Galaxy S7 Edge 蝙蝠俠版齊齊睇

    Martin M
    Martin M
    認為流動影響生活,生活也因為流動因而豐富。

    iPhone 12 Pro Max 拍攝防震能力更強?感應器移動式光學影像防震為關鍵

    筆者不下一次聽到身邊朋友說,今年入手 iPhone 12 的話,一定會選擇 iPhone 12 Pro Max。原因是 iPhone 12 Pro Max 主鏡擁有更大的面積感光元件,但其實獨有的感應器移動式光學影像防震更為關鍵,對於經常手機拍攝的朋友來說,相當重要。

    8 分鐘可充至 50% 小米發表 80W 無線秒充技術

    有線快充技術發展愈來愈快,小米相當投入此領域的發展,早前小米10 至尊版就備有 120W 有線快充功能,近日更發表 80W 無線秒充技術,在無線充電方式下,19 分鐘就可充滿 4,000mAh 電池,創出記錄。

    iPhone 12 有多少RAM 容量?外媒挖出數據指 Pro 版本配備 6GB RAM

    iPhone 12 系列快將賣街,有不少用戶相當關心其效能,尤其是 iPhone 12 各機型究竟會有多少 RAM。有外媒早前就披露了 iPhone 12 系列四款手機的 RAM 規格,當中 Pro 版就有 6GB RAM,未知 iPhone 12 的 RAM 有多少會否影響用戶選擇型號時的取向?

    話說 Samsung 都幾積極同漫畫人物玩 Crossover,之前就孖住 Marvel 推出過 Avengers 系列 S6 edge 手機,今回就「變節」投靠 DC 陣營,推出限量的蝙蝠俠版 Galaxy S7 edge,勁呀!
    [row][double_paragraph]

    Galaxy S7 Edge Injustice Edition大大盒,同玩Figure有得fight。
    Galaxy S7 edge Injustice Edition 大大盒,同玩 Figure 有得 fight。

    [/double_paragraph][double_paragraph]
    打開後就見到本體的真身同暗黑版Gear VR。
    打開後就見到本體的真身同暗黑版 Gear VR。

    [/double_paragraph] [/row]
    今次 GS7 edge別注版全名叫「Galaxy S7 Edge Injustice Edition」,以蝙蝠俠為主題。整盒特別版手機體形真係幾龐大,因為除了特別版 GS7 edge 本體之外,仲有暗黑版 Gear VR 同專用的蝙蝠俠裝甲造型手機保護蓋。當然最吸引就係蝙蝠俠版 Galaxy S7 edge啦,部機一身黑金造型,機背仲有金色的蝙蝠俠 Logo,低調得來又好型格,機入面亦有專用主題,蝙蝠俠 Fans 絕對一見就雙眼發光。仲有,Injustice Edition 入面包含兩張禮券,一張為價值 100 美元的 Injustice: Gods Among Us「超級英雄:武力對決」遊戲工具與代幣禮券、另一張就係價值 50 美元的 Oculus VR 內容禮券,包括 Anshar Wars 2、Darknet、DRIFT、Herobound: Spirit Champion、Keep Talking and Nobody Explodes 及 Star Chart 六款付費遊戲。等大家打機同玩 VR 都可以更開心。
    [row][double_paragraph]
    機背有金色的蝙蝠俠Logo,十分型格。
    機背有金色的蝙蝠俠 Logo,十分型格。

    [/double_paragraph][double_paragraph]
    機入面有專用主題,如撥打電話介面就用上裝甲設計。
    機入面有專用主題,如撥打電話介面就用上裝甲設計。

    [/double_paragraph] [/row]
    蝙蝠俠裝甲造型手機保護殼,仲要Made in Korea。
    蝙蝠俠裝甲造型手機保護殼,仲要 Made in Korea。

    講到明係限量版,呢隻 Galaxy S7 edge Injustice Edition 貨就當然唔會多,定價亦高達 $8,398,相信蝙蝠俠 Die hard fans 就會考慮入手!

    您會感興趣的內容

    相關文章