更多

    買 Club Sim 一日通行證 欣賞歐聯.歐霸最後爭逐

    【#1413 PCM】NVIDIA GeForceRTX 3080 深度拆解+測試

    談到新一代的GeForce RTX 3080,都是些琅琅上口的名辭如2代RT Cores、3代Tensor Cores、2X FP32及流暢的4K遊戲性能等等。而最令人振奮的,是RTX 3080部分技術更超越數據中心用的A100 GPU,屬誠意之作。

    【#1413 Biz.iT】個人化推薦引擎 推動網店收益

    疫情推動商戶開設網店,已經有效吸納一批新客戶。下一步考慮推動更多消費,或需要工具協助,例如個人化推薦引擎。該技術是人工智能實用案例之一,亞馬遜、Netflix等是都利用自行開發的推薦引擎而成功增加收入的著名例子。

    美國法院叫停商務部WeChat 禁令

    針對商務部對 WeChat 禁令,有用戶向加州三藩市的裁判法院入稟,而法院裁判法官頒令,阻止商務部禁令生效。

    今年大家都長時間在家過渡,當然要搵盡方式尋找娛樂,就算平日唔追聯賽,大家都可以在最緊張的歐聯.歐霸重要關頭,睇住一場過生死戰上演!

    今個賽季已經步入最精彩的階段,爭奪最後榮譽,歐聯方面 RB萊比錫、巴黎 PSG 經已率先殺入四強,今晚還有重頭戲巴塞隆拿對拜仁慕尼黑爭取四強位置,明天還有曼城大戰里昂。歐霸則有曼聯、國米、西維爾同薩克達爭奪最後決賽席位,一定相當刺激。

    大家其實可以喺 Club Sim 買Now E 2019/20歐聯歐霸一日通行證 ,只要HK$70便可以睇到歐聯同歐霸直播賽事、賽事精華、賽果,以及重溫賽事,另外亦會豁免於Now E App收看歐聯歐霸賽事內容之本地流動數據,等大家可以放心欣賞,唔怕用爆Data。而用戶亦可以用 Club 積分換取,變相免費睇波,立即行動啦!

    購買網址:https://bit.ly/2UV7Lut

    您會感興趣的內容

    相關文章